Лев із лопатою прибирає центр Львова від снігу. Фото дня

3961 0
На масове прибирання центру Львова від снігових заметів відгукнувся і символ Львова.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

У Львові влаштували акцію масового прибирання центру Львова від снігу. Уранці львів'яни скаржилися на кучугури снігу та нерозчищені тротуари у місті. У міськраді організували через це брифінг і закликали містян долучитися до прибирання, а також анонсували акцію, що працівники Ратуші о 15.00 год також вийдуть із лопатами прибирати центр міста.

Читайте також: Львів у полоні снігу. Оперативна інформація в один клік

Пофотографувався із лопатою також і міський голова Львова Андрій Садовий.

До акції долучилися і представники духовенства, зокрема капелан Львівської міської ради о. Павло Дроздяк розчищав від снігу Святоюрську площу.

До речі, львів'яни знову можуть відстежувати онлайн, яка снігоприбиральна техніка працює у місті. Напередодні львів’яни скаржилися на те, що карта з кількістю снігоприбиральної техніки не показує жодної одиниці обладнання на вулицях міста.

Читайте також: Де взяти лопату, або Що б мали зробити чиновники у снігопад замість фото

Загалом у мерії звітують, що у місті працює 81 одиниця снігоприбиральної техніки. До прибирання залучили 1 725 комунальників.

Детальніше про те, як Львів втрачає гроші через снігопади, або Чому все потрібно робити вчасно, читайте у матеріалі.

Фото: Твоє місто, Христина Процак, Павло Дроздяк, ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!