Лідер гурту «МЕРІ» заспівав зі школярами у Трускавці пісню до Дня Незалежності

2762 0
Вони спільно заспівали пісню «Я з України».

До тридцятої річниці проголошення Незалежності лідер гурту «Мері» Віктор Винник разом зі школярами записав відео на пісню «Я з України» у рідному місті Трускавці. 

Пісня «Я з України» вийшла в однойменному альбомі Віктора Винника і «МЕРІ» у 2016-му. Вона стала однією з візитівок команди, а також своєрідним маніфестом на підтримку української ідентичності та мови і отримала широке висвітлення та обговорення серед різних слухацьких кіл. 

Друг команди і режисер Олег Бачинський, який зняв низку кліпів для Віктора Винника «Мері» запропонував спільний проєкт – спробувати виконати пісню «Я з України» разом із учнями трускавецьких шкіл, а також відзняти на неї відео.

Лідер гурту погодився, оскільки ідея його зацікавила. До того ж, Трускавець є його рідним містом. Крім того, у записі взяли участь звичайні діти, більшість із яких раніше зустрічалися зі співом тільки на уроках музики. Справжньою особливістю кліпу стало декларування старшокласниками фрагментів віршів Василя Стуса, що наповнило роботу новим змістом. 

Партнерська публікація

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!