Політична реклама

Лідерка ЄС Львівщини Ірина Гримак анонсувала приїзд Петра Порошенка до Львова

2268 0
Зустріч відбудеться 18 жовтня о 15:00 біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

Від місцевих виборів залежить майбутнє Львова та області.  Про це під час пресконференції заявила лідерка партії «Європейська Солідарність» на Львівщині Ірина Гримак.

За її словами, місцеві вибори завжди були не прості, але сьогодні вони надзвичайно важкі. Зокрема, людям задурюють голову різними фейковими закликаннями щодо незрозумілих та незаконних опитувань.

«Місцеві вибори мали б дати новий старт розвитку громад на місцях і на всій території України», – зазначила Ірина Гримак.

Лідерка партії «Європейська Солідарність» на Львівщині наголосила, що 25 жовтня Львів, Львівщина та Україна обиратимуть нову владу – міських голів та голів ОТГ, депутатів рад ОТГ, районів та областей. Від цього вибору в значній залежатиме, як розвиватимуться міста та громади.

«Ми, «Європейська Солідарність», можемо відзначити, що у Львові та області маємо цілком зрозумілу та визначену ситуацію. Згідно останніх соціологічних даних оприлюднених вчора компанією «СОЦИС» по місту Львову – «Європейська Солідарність» впевнено перемагає у виборах як до Львівської обласної з показником 37,2% так і до Львівської міської ради – 31,7%», – нагадала кандидатка до Львівської облради та запросила львів’ян і гостей міста на зустріч з експрезидентом Петром Порошенком і кандидатом на голову Львівської ОТГ від «Європейської Солідарності» Олегом Синюткою.

«Хочу окремо всіх присутніх повідомити, що 18 жовтня до Львова приїде п’ятий президент України Петро Порошенко. Приїде, щоб підтримати Олега Синютку та свою команду «Європейської Солідарності. Зустріч відбудеться 18 жовтня о 15:00 біля пам’ятника Тарасу Шевченку. При нагоді хочу запросити всіх львів’ян», – повідомила Ірина Гримак.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!