Лікарі розповіли про стан 11-річного хлопчика, на якого наїхала вантажівка

2614 0
Хлопчик отримав множинні травми та поки перебуває у реанімації.

11-річний хлопчик, на якого наїхав іноземець за кермом вантажівки у м. Великі Мости, потрапив до реанімації міської дитячої лікарні, що на вул. Орлика у Львові. За прогнозами лікарів, у нього позитивна динаміка, однак до понеділка точно ще перебуватиме у реанімаційному відділенні. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомив заступник головного лікаря з хірургічної роботи Федір Осим.

Читайте також: Батько 12-річної дівчинки, яка загинула у ДТП, помер після двох тижнів у реанімації

«2 грудня хлопчика з травмами доставили до нас. Зокрема, у нього діагностували забій головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, забій легень, забій серця, перелом кісток тазу, але без потреби операційного втручання, і декілька ран на голові, яких проведена первинна хірургічна обробка», – каже лікар.

Наразі у дитини спостерігається позитивна динаміка. Він у свідомості, адекватно реагує, їсть, п’є. Зі слів Федора Осима, якщо так триватиме надалі, вже у понеділок хлопчика переведуть у відділення нейрохірургії або травматології.

Нагадаємо, ввечері 1 грудня у Великих Мостах водій вантажівки, 26-річний іноземець, наїхав на 11-річного хлопчика, який переходив дорогу через пішохід. Внаслідок пригоди дитину з важкими травмами госпіталізували. Натомість винуватця аварії, який втік з місця ДТП, поліція затримала поблизу кордону у Волинській області.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!