Лікарі розповіли про стан постраждалих від вибуху газу у Львові

3420 0
Жінка перебуває у реанімації у вкрай важкому стані, а в чоловіка стан середньої важкості.
Фото: Лікарня швидкої допомоги

Фото: Лікарня швидкої допомоги

У 8-му міську лікарню Львова, після вибуху у житловому будинку на вул. Замарстинівській, госпіталізували двох людей. Стан 67-річної жінки вкрай важкий, а стан 47-річного чоловіка медики оцінюють середньої важкості. Про це Тvoemisto.tv розповіли у лікарні.

Читайте також: У Львові назвали попередню причину вибуху газу на Замарстинівській

За словами завідувача відділення невідкладної допомоги 8 лікарні 1 ТМО Олега Малетича, у пацієнтів – опіки обличчя, тулуба, верхніх дихальних шляхів та кистей.

«Внаслідок вибуху газової колонки, що трапився у житловому будинку, з опіками у нашу лікарню госпіталізували двох пацієнтів. 67-річна жінка перебуває у вкрай важкому стані і має опіки близько 25% тіла. Через те, що вона надихалася продуктами горіння, найбільше в неї уражені верхні дихальні шляхи. У 47-річного чоловіка уражено близько 15% тіла, його стан середньої важкості», – каже Олег Малетич.

Нагадаємо, що вибух на вул. Замарстинівській стався в одній з квартир на 2 поверсі триповерхівки. Квартира була повністю охоплена вогнем. Травмувалось 3 осіб, ще двоє звернулись за медичною допомогою. Попередня причина вибуху – несправність газової колонки.

Ольга Шведа

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!