Лікарку львівського військового шпиталю відзначили Орденом Святого Пантелеймона

2765 0
Орден Ольга Зачепа отримала за самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров'я українців.

Полковник медичної служби, начальниця медичної частини Львівського військово-медичного клінічного центру Західного регіону Ольга Зачепа отримала одну з найпрестижніших нагород у сфері медицини – Орден Святого Пантелеймона. Про це повідомив голова Регіональної ради у Ордену Святого Пантелеймона Олег Дуда.

Читайте також: Двох медиків зі Львова відзначили Орденами Святого Пантелеймона

«З приємністю повідомляю, що цьогоріч у номінації «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров'я українців, за свободу й незалежність України у війні з російським агресором» Орден Святого Пантелеймона. Честь медичної професії. отримала полковник медичної служби, начальниця медичної частини Військово-медичний клінічний центр Західного регіону м. Львів Ольга Зачепа», – йдеться у повідомленні Олега Дуди.

За його словами, регіональна рада Ордену на Львівщині була одностайною у цьому питанні.

Також Ольгу Зечепу нагородили Орденом Княгині Ольги ІІІ ступеня.

Довідково

Відзнака за професіоналізм та милосердя – Орден Святого Пантелеймона – є громадською, має професійно-фахову спрямованість і присуджується за гуманістичну й благородну діяльність у галузі охорони здоров’я, яка позитивно впливає на свідомість й духовний розвиток українського народу та держави в цілому, спрямована на збереження та зміцнення здоров’я жителів України, виховує толерантне ставлення один до одного та надихає на нові можливості.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!