У лікарні розповіли, як почувається жінка, яка з сім'єю потрапила у ДТП біля Красова

7219 0
Жінку перевели з реанімації у травматологію.
На фото Ігор і Оксана Масні

На фото Ігор і Оксана Масні

У 52-річної Оксани, яка майже місяць тому разом з чоловіком і 12-річною донькою потрапили в ДТП на трасі Київ – Чоп неподалік села Красова, і яка довгий час перебувала у реанімації, покращився стан. Жінку перевели з реанімації у травматологічне відділення. Про це Тvoemisto.tv повідомили у 8-й міській лікарні Львова.

Читайте також: На Львівщині внаслідок ДТП загинула 12-річна дівчинка

12-річна донька загинула під час ДТП, а її батько – Ігор Масний помер 1 грудня у 8-й міській лікарні Львова.

Через значні політравми, у дружини був важкий стан. Тривалий час вона перебувала у реанімаційному відділенні без свідомості. Зараз її стан стабілізувався і жінку перевели у травматологічне відділення для подальшого лікування.

Читайте також: Батько 12-річної дівчинки, яка загинула в ДТП, помер після двох тижнів у реанімації

Скільки 52-річна Оксана ще перебуватиме у лікарні, медики наразі нічого не прогнозують.

Нагадаємо, що на Львівщині внаслідок аварії загинула 12-річна дівчинка. Водій автомобіля «Шкода Октавія», яким керувала 48-річна мешканка Івано-Франківська, зіткнувся з автомобілем «Опель Астра» під керуванням 50-річного місцевого мешканця. Через ДТП пасажирка «Опеля», 12-річна дівчинка, від отриманих травм померла на місці події. Водій автомобіля та ще одна пасажирка – 52-річна жителька того ж села – з важкими тілесними ушкодженнями були доставлені в лікарню. Через два тижні помер батько дівчинки – Ігор Масний.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!