В Україні припинили планові госпіталізації через воєнний стан

1689 0
Припиняються планові госпіталізації та операції до окремого розпорядження.
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

Усі медичні заклади забезпечені усіма необхідними медикаментами у потрібній кількості. Сформовано запас медикаментів, медичних виробів, розхідних матеріалів, інфузійних розчинів. Однак планові госпіталізації призупинили. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Читайте також: Де пройти курси першої домедичної допомоги у Львові. Локації і вартість

За даними МОЗу, під час запровадження воєнного стану в Україні медичні заклади надаватимуть допомогу всім, хто її потребує. Але наразі припиняються планові госпіталізації та операції до окремого розпорядження.

Також усі лікарні забезпечені автономними джерелами живлення.

Залучені усі регіональні центри екстреної медичної допомоги, які забезпечують безперебійне, безвідмовне та цілодобове надання екстреної медичної допомоги.

Нагадаємо, що у випадку надзвичайної ситуації в місті лунатиме звук сирени, що означає «Увага всім!». Замість того, щоб панікувати і шукати укриття, спершу треба увімкнути телевізор чи радіо й послухати, що сталося. Про те що робити, якщо почули сигнал, куди можна сховатися у випадку надзвичайної ситуації та з чого має складатися «тривожна валізка», читайте у матеріалі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!