Лікарня швидкої медичної допомоги оголосила конкурс для випускників медуніверситетів

11620 0
Заявки на конкурс прийматимуть до 1 червня.
Фото: Лікарня швидкої медичної допомоги

Фото: Лікарня швидкої медичної допомоги

Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги міста Львова оголошує конкурс серед випускників усіх медичних університетів України на проходження інтернатури із можливістю подальшого працевлаштування.

Читайте також: Як зміниться Львівська лікарня швидкої допомоги. Олег Самчук про ребрендинг

Конкурс відбуватиметься у три етапи: подача заявки – резюме та супровідного листа, співбесіда та перевірка навичок профільними спеціалістами закладу та особиста співбесіда з конкурсною комісією.

Хто впорається із завданням, зможуть отримати роботу. Подаючи заявку на конкурс, необхідно вказати у резюме інформацію про місце навчання, результат тестування та середній бал навчальних дисциплін, а ще - інформацію про роботу над науковими дослідженнями та статтями, бо їхня наявність є хорошим бонусом.

Обсяг не має перевищувати більше одного листка А4 шрифтом Times New Roman, розміром 14.

Читайте також: У Львівській лікарні швидкої допомоги провели першу трансплантацію

Потрібно прикріпити разом із резюме рекомендацію наукового керівника або куратора (але не більше однієї), а також підготувати супровідний лист, де потрібно пояснити «Чому обрали свою спеціальність? Чому бажаєте працювати у лікарні швидкої допомоги?».

У супровідному листі просять вказати інформацію щодо володіння навичками надання невідкладної допомоги, які згодом перевірять. Заявки на конкурс прийматимуть лише в електронній формі поштою [email protected] до 1 червня.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!