Лікарська Маланка зібрала у Львові 28 тисяч гривень для онкохворих дітей

973 0
Така Маланка відбувається у Львові з 1912 року.
Фото: Лікарське товариство у Львові

Фото: Лікарське товариство у Львові

Українське лікарське товариство зібрало цього року понад 28 тисяч гривень на потреби онкохворих дітей.

На жаль, цього року через пандемію та карантин, лікарі були змушені відмовитись від проведення Маланки, але організували благодійну частину онлайн.

Читайте також: «Новий рік буде добрим». Як стати волонтером-благодійником у Львові і допомогти потребуючим

Художниця Романа Полетко розмалювала 100 ялинкових прикрас, присвячених тематиці боротьби з пандемією коронавірусу. Кошти від продажу скерують на придбання мультимедійної дошки у дитячий гральний простір Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру,  яку використовуватимуть онкохворі дітки для розваг та навчання.

Майже усі ялинкові прикраси продали, вдалося зібрати 28 тисяч гривень.

Нагадаємо, що у 2020 році на традиційному святкуванні лікарської Маланки зібрали кошти і придбали інтерактивну дошку для школи Марії Покрови, де навчаються діти із порушенням слуху. У 2019 року зібрані кошти використали для потреб Будинку Воїна.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!