Лікарю на Львівщині загрожує до двох років в'язниці через смерть 28-річної породіллі

1914 0
Лікаря-анестезіолога звинувачують у недбалості при проведенні анестезії та штучної вентиляції легень у жінки.
Photo by philippe spitalier on Unsplash

Photo by philippe spitalier on Unsplash

62-річному лікарю однієї з районних медичних установ Львівщини повідомили про підозру через смерть 28-річної породіллі. Лікарю загрожує до двох років позбавлення волі.

Читайте також: Чотирьох лікарів у Новому Роздолі звинуватили у смерті 17-річної вагітної пацієнтки

Як встановили правоохоронці, у ніч на 28 грудня 2018 року в одній з районних лікарень Львівщини після пологів померла 28-річна місцева мешканка. 

«Смерть жінки настала внаслідок неналежного виконання професійних обов’язків лікарем-анестезіологом-реаніматологом, який допустив недбалість при проведенні анестезії та штучної вентиляції легень, а також не забезпечив необхідного післяопераційного догляду породіллі, яка перебувала у важкому стані», – йдеться у повідомленні.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: Дружину львівського священника, яка важко хворіла на Covid-19, виписали з лікарні. Доповнено

Нагадаємо, у Жидачівській центральній районній лікарні 28 грудня 2018 року під час операції кесаревого розтину померла 28-річна жінка. Осиротіли троє дітей, серед них і новонароджене маля, яке одразу відправили у реанімацію Охматдиту.

 

 

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!