Ліки для поранених та смаколики для ЗСУ. Що потрібно сьогодні для нашої перемоги

2279 0
Tvoemisto.tv підготувало підбірку ініціатив від організацій, фондів чи просто небайдужих львів’ян, які збирають необхідне для потреб військових.
Фото: depositphotos.com

Фото: depositphotos.com

Ліки для поранених

Військовим, які зазнали поранення на війні і зараз перебувають на лікуванні у шпиталі потрібні ліки. Зокрема, волонтерка Ірина Яремко відкрила збір коштів для придбання п’яти упаковок препарату «Eylea», який здатний зберегти зір нашим захисникам. Необхідно зібрати 40 тис. грн. Орієнтовна вартість однієї упаковки становить 8 тис. грн.

Фінансову допомогу можна скидати сюди:

Приватбанк 5168 7422 4445 1252 (Яремко Ірина Володимирівна).

Мистецтво заради ЗСУ

У Львові, у ТЦ Victoria Gardens, стартувала благодійна виставка-продаж картин на підтримку ЗСУ. Виставка відбувається в рамках благодійного заходу «Мистецтво наближає перемогу», організатором якої є Волонтерський проект «Для бійців від митців».

На виставці представлено понад 200 робіт, які відображають Україну як сильну і непереможну націю. 40 із них охочі можуть переглянути до 16 вересня, а інші твори доступні в онлайн-каталозі.

Серед митців, які представили свої роботи для проєкту: Михайло Скоп (Neivanmade), Денис Метелін, Яся Волкова, Здесрой, Дмитро Табу, Лев Скоп, Ігор Теплий, Ігор Кухарський, Назар Медвідь та інші.

Підтримати коштами Волонтерський проект «Для бійців від митців» можна через Монобанк.

Квадрокоптер для ЗСУ

Швидко зібрати кошти та придбати Maverick 3 для підрозділу артилерійської розвідки планує Віталій Кирилів.

Підтримати збірку можна так:

Моно 5375414100515518

PayPal [email protected].

Смаколики для бійців

Дев’ятирічна Даринка Джала вже намалювала чимало листівок і зібрала кцілька коробок зі смаколиками для бійців ЗСУ, проте зараз не перестає цього робити.

В останніх коробках, які вже відправили, закупили зупки Street Soup, шоколад, згущене молоко, печиво, іриски, кава розчинна і натуральна, кава з молоком, халва, три види горіхових батончиків, чай.

Допомогти Даринці зігрівати Котиків можна, купуючи її листівки та наліпки.

Замість квітів – донати на ЗСУ

Допомогти зібрати кошти на автомобіль для 2-ої окремої штурмової бригади батальйону «Айдар» просить Наталія Карташова.

У День знань, 1 вересня, учні та вчителі Сокальського ліцею №3 зібрали на автомобіль частину коштів. Необхідна сума – 5 тис. доларів.

Допомогти фінансово можна так:

МоноБанк 5375 4114 1478 0648.

Фрукти та овочі для військових

Львівська волонтерська кухня просить допомогти зібрати необхідні продукти, які передадуть військовим.

Серед потреб кухні: цукор, чорнослив, родзинки, курага, горіхи, насіння чищене, кава, чай, крупи (рисова, гречана, вівсяна, пшенична, ячна, кукурудзяна), горох сушений (зелений, жовтий), горохові пластівці, буряк, морква, капуста, квасоля, петрушка (корінь і зелень), селера, кріп, цибуля, часник, томатна паста в пакетиках (70 грам), сушені яблука, груші, шипшина, свіжі овочі (помідори, болгарський перець, огірки, гриби), мед (натуральний і штучний), борошно, сіль, спеції (куркума, карі, орегано, базилік, паприка, перець чорний і червоний мелений, гвоздика, хмелі-сунелі), кориця, лимони, імбир (свіжий і сушений мелений). Також потрібні цигарки, шкарпетки, труси, футболки, вологі серветки, одноразовий посуд (глибокі тарілки, ложки).

Приносити можна усе за адресою: вул. Просвіти, 4а з 12:00 до 19:00 год. Телефон: (098) 630 69 70 гаряча лінія.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!