На правах реклами

Лісівники Львівщини отримали квадрокоптери

888 0
Відтепер підприємства ОКС ЛГП «Галсільліс» впроваджують новий метод своєчасного виявлення лісових пожеж із використання безпілотних літальних апаратів - квадрокоптерів.
Фото: Ольга Дідух/Facebook

Фото: Ольга Дідух/Facebook

За їх допомогою можна ефективно виявляти лісові пожежі, координувати гасіння, точно визначати площу пожежі. Крім того, дрони можна використовувати для моніторингу всихання лісових насаджень,забезпеченні охорони лісу від незаконних рубок тощо.

Днями спеціалісти ОКС ЛГП «Галсільліс» провели тестування квадрокоптера –MAVIC 2 ZOOM, який завдяки високій оперативності та мобільності є оптимальним у природно-географічних умовах Львівщини, повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

«Використання сучасних технологій забезпечать якісну охорону та захист лісових насаджень комунальних лісогосподарських підприємств області», - каже генеральний директор ОКС ЛГП «Галсільліс» Володимир Мельник.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!