Літак із провінції Хубей вилетів на Батьківщину

2999 1
Завтра ранком громадяни України повернуться на Батьківщину.
Фото: SkyUp

Фото: SkyUp

Сьогодні близько 18.00, як і планувалось, літак авіакомпанії SkyUp, який евакуйовує громадян України з провінції Хубей, охопленої короновірусом, вилетів на Батьківщину. Про це свідчать дані програми flightradar24.

Як повідомлялось раніше, на борту літака планувалось перевезення 49 українців та орієнтовно 35 іноземних громадян, які зараз перебувають у провінції Хубей. На шляху до Китаю і назад літак здійснюватиме посадку в Алмати (Казахстан) для дозаправки та зміни екіпажу.

Нагадаємо, літак Boeing 737-700 NG авіакомпанії SkyUp, рейсом Рейс PQ7301/7302 вилетів із Києва сьогодні вночі і прибув в Китай близько 17.00 за київським часом.

Орієнтовний час прибуття в Україну – 20 лютого о 08:05 за місцевим часом. Усю актуальну інформацію про евакуацію українців можна переглянути у спецматеріалі Tvoemisto.tv.

 


Читайте також:
19 Лютого, 2020 23:11
пасажир Чекаємо вдома!
Все буде добре!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!