Літня архітектурна школа у Львові. Як взяти участь?

2360 0
Стартував набір до Міжнародної літньої архітектурної школи «Новий Львів», яка відбудеться 22-30 серпня у Львові. Ініціативу реалізують Центр міської історії Центрально-Східної Європи та Московська архітектурна школа МАРШ у рамках проекту співпраці «Modernism. Future Continues».

Під час Школи досліджуватимуть історично сформований район «Новий Львів», його модерністську та житлову забудови. Учасники мають розробити план відновлення та сталого розвитку місцевості.

До Міжнародної літньої архітектурної школи «Новий Львів» запрошують студентів, аспірантів, молодих фахівців віком від 18 до 35 років, які цікавляться плануванням міст, міською історією, соціологією та дослідженнями міста в контексті інших гуманітарних дисциплін.

Якщо бажаєте стати учасником події, надішліть на електронну адресу [email protected]:

− резюме (до 3 сторінок);

− мотиваційний лист (до 3 сторінок);

− для кандидатів-архітекторів – портфоліо;

− для кандидатів-фахівців у галузі гуманітарних наук – есе, пов’язане з темами урбаністики та архітектури (до 5 сторінок).

Прийом заявок завершиться 15 липня о 12:00 за центральноєвропейським часом. Результати відбору будуть відомі до 20 липня.

Більше інформації за посиланням.

Опублікувала Ірина Савченко

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!