Літо буде! Вийшов третій номер газети Tvoemisto.tv

2493 0
Новий номер газети – про щастя в добу коронавірусу.

У третьому тематичному номері газети Tvoemisto.tv йдеться про сприйняття щастя у час пандемії. Адже, на нашу думку, важливо навчитися жити у новій реальності, не перестаючи творити і змінюватися.

Читайте також: «Твоє місто» закликає стати частиною Спільноти та підтримати незалежне медіа

В новому номері ми зібрали поради про те, як безпечно відпочивати в горах і що брати з собою у подорожі, а також поради психологів, як бути щасливим під час карантину. Також можна прочитати інтерв'ю із багатодітною мамою, як вона разом із сімома дітьми та чоловіком справляється з карантином, а також думки американського журналіста Джо Ліндслі про те, у чому власне сила України.

Також зібрали для вас корисну інформацію про те, як оплатити комунальні послуги не виходячи з дому.

«Про правдиве щастя у своєму посланні «Як будувати рідну хату» писав митрополит Андрей Шептицький. Першим завданням для українського народу він якраз називав досягнення правдивого і сталого щастя. Він був переконаний, що ключ до перетворення України знаходиться в ній самій», – нагадує шеф-редакторка Світлана Жаб’юк.

Також на сторінках газети команда Tvoemisto.tv звернулася до читачів, які цінують якісну, незаангажовану журналістику, і запросила стати частиною Спільноти та зберегти незалежне медіа для громади.

Додамо, що перший номер газети Tvoemisto.tv вийшов 15 квітня, другий на початку травня. У першому номері Tvoemisto.tv розповідало, як вберегтись від коронавірусу, а другий мав символічну тему – «Львів прокидається».

Читайте також: Бути щасливим навіть під час карантину

Свої побажання щодо того, щоб ви хотіли побачити у нашій газеті, можна надсилати на пошту tvoemisto.tv@gmail.com, вказавши у темі листа, що це рекомендації для газети, або на Фейсбук-сторінку Tvoemisto.tv.

Нагадаємо, що «Твоє місто» запустило щоденні поштові розсилки, підписатися на які можна за посиланням. Крім цього, можна підписатися на нашого чат-бота зі щоденною розсилкою та підсумки тижня, що минув.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!