У Львові представлять 150 видів декоративних рослин. Де подивитися?

1949 0
Завтра, 19 травня, у Львові відкривається четверта загальноміська виставка декоративних рослин «Кімнатні рослини родини Ароїдних». Про це повідомляє прес-служба міськради.
фото: firtka.if.ua

фото: firtka.if.ua

На виставці буде представлено понад 150 видів та сортів декоративно-листяних рослин з родин ароїдних та інших. Також б проведуть майстер-класи із розмноження сенполії – «Узамбарської фіалки», та розмноження і щеплення кактусів.

Експонати на виставку нададуть міський дитячий еколого-натуралістичний центр,  приватні колекціонери-любителі декоративних рослин міста Львова, приватна фірма Садовий центр «Гал-Сад».

Виставка проходитиме в приміщенні міського центру, що на вул. Кубанській, 12 і триватиме до 29 травня 2016 року, щодня  з 12:00  до 18:00 год. Вхід вільний.

Відкриття виставки відбудеться 19 травня о 12:00 годині.

Організатори виставки: Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр, Львівський клуб любителів кактусів і сукулентів, клуб «Фіалка Галичини».

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!