ЛКП «Лев» відновило роботу після карантину

1646 0
Сьогодні, 15 січня, підприємство, що опікується безпритульними тваринами, відновило роботу у повному обсязі після двотижневого карантину.
фото: ЛКП "Лев"

фото: ЛКП "Лев"

Від сьогодні ЛКП «Лев» відновило відлов тварин, роботу клініки, грумінгу та інших підрозділів після перерви у роботі на двотижневий карантин. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Впродовж цього часу, окрім дезінфекційних карантинних заходів, підприємство проводило лише реєстрацію та чіпування тварин і здійснювало виїзди на ургентні виклики. Від сьогодні тут відновлено планову роботу: відлов тварин, стерилізацію, вакцинацію, лікування, грумінг, роботу клініки, а також роботу з прилаштування тварин у нові родини»– зазначається в повідомленні.

Читайте також: Де у Львові безкоштовно прочіпувати свого пса. Перелік адрес, умови 

За час карантину було продезінфіковано усі приміщення та територію підприємства. Власними силами команда також провела ремонт чотирьох приміщень. Карантинні заходи є обов’язковими для закладу ветеринарної медицини щонайменше раз на рік.

Нагадаємо, ЛКП «Лев» тимчасово припиняло роботу через плановий карантин, що відбувся з 1 до 14 січня цього року. Через нього, ще в грудні 2017 року в підприємстві закликали львів’ян прихистити 10 своїх вихованців. Вже в січні цього року стало відомо, що останніх двох песиків з притулку забрали до себе львівські поліцейські.

Інформацію про чотирилапих, що потрапляють на підприємство та очікують на прилаштування, можна переглянути на сайті підприємства.

Познайомитися з цими собаками та котами можна за адресою: вул. Промислова, 56 щодня без вихідних з 8:00 до 20:00; або за номером телефону ЛКП «Лев»: 068 535 4545.

Фотографії прес-служби ЛМР


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!