ЛКП «Лев» у Львові закрили для вільного доступу: деталі

2317 0
Через шкоду роботі ЛКП «Лев», яку учора, 9 червня, завдали невідомі особи, працівники підприємства вирішили застосувати заходи безпеки і закрити підприємство для вільного доступу сторонніми особами. Право на візит закріпили декільком категоріям громадян. Про це інформує прес-служба підприємства.
Фото: Facebook

Фото: Facebook

«У четвер, 9 червня, Орест Залипський, Орися Бобришова, Володимир Мішенчук, Таісія Фарцович, Юрій Микитюк, Ірина Рик та група невідомих людей проникла на територію ЛКП «Лев», виламували браму та почали погрожувати працівникам підприємства. Через пряме перешкоджання працівникам комунального підприємства роботу ЛКП «Лев» було паралізовано з 14:00 до 19:00», - повідомляють у підприємстві.

Через шкоду роботі ЛКП працівники змушені застосувати заходи безпеки і закрити підприємство для вільного доступу сторонніми особами. Право на візит на територію матимуть волонтери, з якими укладена волонтерська угода і які дотримуються правил, передбачених у ній: з 09:00 до 12:00 та з 17:00 до 19:00, а також відвідувачі клініки, нові потенційні господарі та інші особи – за попереднім записом.

«Ми є, були і будемо відкритими до громадськості міста, саме тому з червня відкрито онлайн-доступ до нашої діяльності. Проте, з ціллю забезпечення якісної, щоденної роботи підприємства, безпеки наших працівників та підопічних тварин, ми змушені прийняти застережні заходи», - повідомила директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

Нагадаємо, у  Львові перевірять діяльність комунального підприємства «Лев». Для цього створять незалежну робочу групу до котрої може долучитись кожен.

Також зазначимо, що Львівське комунальне підприємство «Лев», що діє як ветеринарно-стерилізаційний центр для безпритульних тварин та Перша комунальна ветеринарна клініка Львова, встановило 9 веб-камер у своїх приміщеннях та на території та вивело трансляцію усіх процесів онлайн. Це перше комунальне підприємство в Україні, яке повністю відкрило свою роботу у вільному доступі.

Опублікувала Мар’яна Федина

ТЕГИ: ЛКП "Лев"

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!