ЛКП «Лев» запрошує волонтерів на толоку. Як долучитися

1417 0
Роботи з влаштування майданчика перебувають на завершальній стадії і територія незабаром буде доступною для чотирилапих ЛКП «Лев» та з прилеглих вулиць.
Фото: ЛКП «Лев»

Фото: ЛКП «Лев»

У суботу, 19 вересня, об 11:00 ЛКП «Лев» запрошує небайдужих львів'ян та усіх, хто любить тварин, долучитись до прибирання території тренувально-вигульного майданчика на вулиці Промисловій (навпроти ЛКП «Лев»).

Охочі допомогти можуть зареєструватись за посиланням.

Додамо, що роботи з влаштування майданчика перебувають на стадії завершення, і територія незабаром буде доступною для чотирилапих ЛКП «Лев» та з прилеглих вулиць.

Майданчик, згідно з проєктом, поділили на дві частини:

  • ліворуч – спортивна зона зі спеціальними тренажерами, заняття на яких сприятимуть соціалізованості собак;
  • праворуч – сенсорний сад для собак зі спеціальними рослинами, що зніматимуть стрес у чотирилапих, спеціальним мощенням та затишними «купе» для спілкування з потенційними господарями.

 

Основна мета цього майданчика – подарувати тваринам на підприємстві, а також мешканцям району та їхнім улюбленцям безпечне місце для вигулу і можливість активно проводити дозвілля.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!