У Львові оголосили тендер на будівництво сміттєпереробного заводу

2298 0
Завод будуватимуть на вулиці Пластовій. Гроші на будівництво дав ЄБРР.
Фото ілюстративне (MZK.STALOWA-WOLA)

Фото ілюстративне (MZK.STALOWA-WOLA)

Вчора, 8 червня, на сайті Європейського банку реконструкції та розвитку розмістили оголошення про початок тендерних процедур щодо будівництва комплексу з переробки твердих побутових відходів у Львові, пише прес-служба міської ради.

Читайте також: Яким буде сміттєпереробний завод у Львові. Приклад Польщі

Наразі розпочато процедуру прекваліфікації для компаній, які бажають взяти участь в тендері та відповідають таким кваліфікаційним вимогам:

  • аплікант має середній річний оборот за останні 3 роки не менше 38,0 млн євро;
  • аплікант має щонайменше 2 успішно реалізовані контракти, які за своєю природою і комплексністю відповідають предмету цього тендеру. Такі контракти мають бути реалізовані за останні 7 років та на суму не менше 11,0 млн євро кожний;
  • підтверджений досвід у проектуванні, постачанні обладнання та будівництві аналогічних комплексів за останні 10 років;
  • підтверджений факт успішної експлуатації аналогічного комплексу, побудованого аплікантом, як генеральним підрядником як мінімум протягом 2-х років після завершення гарантійного періоду;
  • підтвердження наявності необхідного інженерного персоналу та технологічного обладнання.

 

Датою завершення прийомки документів аплікантів визначено 9 липня 2018 року. У серпні має завершитися процедура прекваліфікації та розпочатися основна частина тендеру. Очікується, що переможця тендеру на будівництво заводу буде визначено в жовтні цього року.

Читайте також: Яким буде сміттєпереробний комплекс у Львові. Візуалізація

Нагадаємо, у лютому 2018 року у Львові оголосили тендер на проект сміттєпереробного заводу. 10 квітня виконком ЛМР видав містобудівні умови та обмеження для будівництва сміттєпереробного комплексу на вулиці Пластовій, 13.

На початку червня міський голова Львова Андрій Садовий підписав угоду з Європейським банком реконструкції і розвитку про надання кредиту на 35 млн євро для будівництва сміттєпереробного комплексу та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!