Що належить росіянам на Львівщині? Повний перелік

6493 4
Заступник голови Львівської облдержадміністрації Йосиф Ситник оприлюднив список із 177 підприємств, зареєстрованих на території Львівської області, засновниками яких є компанії чи громадяни Росії.
Фото: hronika.info

Фото: hronika.info

Ситник підтвердив, що найближчими днями з’явиться офіційне розпорядження ЛОДА, що стосується діяльності цих підприємств, однак наголосив, що мова не йде про запровадження якихось спеціальних економічних санкцій. Раніше Йосиф Ситник на своїй сторінці у Facebook повідомляв, що в ЛОДА розробляють механізм застосування санкцій щодо компаній, засновниками яких є фірми чи громадяни Росії, пише ZAXID.NET.

«Розпорядження носитиме рекомендаційний характер. Ми можемо рекомендувати іншим суб’єктам господарювання, громадянам тощо або ж бойкотувати їх діяльність,утриматись від споживання їх продукції, або детальніше перевіряти з ними угоди. Наші дії можуть мати лише рекомендаційний характер. Якщо я вкажу у розпорядженні щось заборонити чи до чогось їх зобов’язати, то прокуратура наступного ж дня опротестує це розпорядження. Я не маю права встановлювати для них податки чи ще щось», – сказав Ситник.

Як з’ясувало видання, оприлюднений Ситником перелік компаній не є вичерпним, оскільки у ньому, наприклад, відсутні акціонерні товариства.

Подаємо перелік підприємств, наданий Йосифом Ситником (клацніть для збільшення):

 


Читайте також:
4 Серпня, 2014 21:37
Клім замість бойкоту краще б зобов'язали їх сплачувати податки
4 Серпня, 2014 21:17
Омелян Прошу пана Адріана - клікаєте і відкриваєтьсі для читання ;) А читати то таке цікавенько... ))
4 Серпня, 2014 21:16
прокоп НАЦІОНАЛІЗУВАТИ ЦЕ ВСЕ!
4 Серпня, 2014 18:21
Адріан А набрати в читабельний вигляд слабо?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!