ЛОДА розірве угоди з підрядниками, що будують 10 амбулаторій на Львівщині

2147 0
Причина – критичне відставання від графіку будівництва.
ілюстрація Мінрегіонбуду

ілюстрація Мінрегіонбуду

У Львівській ОДА заявили про розірвання договорів із підрядниками, що будуть 10 медичних амбулаторій в області. Через це низку амбулаторій добудовуватимуть наступного року, повідомляє пресслужба ЛОДА.

Ідеться про медзаклади у Родатичах Городоцького району, Доброгостові Дрогобицького району, Червоному Золочівського району, Волосянці і Тухлі Сколівського району, Біличах Старосамбірського району, Краковці Яворівського району, Волиці Мостиського району, Вільхівцях Жидачівськго району, Соколівці Буського району.

Читайте також: Як у Львові будують новий корпус ліцею. Фото

До 31 жовтня 2019 року в області мали збудувати 43 амбулаторії загальної практики сімейної медицини.

«Ми давали три тижні випробувального терміну для найпроблемніших підрядників. Своїх обіцянок 10 з них так і не виконали. Проти одного ми навіть виграли суд. Тому іншого виходу, крім розірвання угод, я не бачу. Маємо діяти рішуче. Звичайно, ми ніяк не встигнемо добудувати ці 10 об'єктів до Нового року. Але хочемо встигнути провести новий тендер та визначити виконавця ще в цьому фінансовому році, щоб субвенція була перехідною з бюджету 2019 року», – каже заступник голови ЛОДА Юрій Холод.

Решта 33 амбулаторії мають бути готові до кінця року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!