Локдаун у Польщі продовжили до 31 січня

1780 0
Усі обмеження залишаються незмінними, окрім одного.
Photo by Volodymyr Hryshchenko on Unsplash

Photo by Volodymyr Hryshchenko on Unsplash

Локдаун у Польщі продовжили до 31 січня цього року за прикладом інших європейських країн. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Адам Недзельський на пресконференції, – передає SyperBiznes.

Таким чином, всі обмеження залишаються незмінними. Виняток зробили лише для учнів 1-3 класів. Від завтра, 18 січня, вони повернуться до денної форми навчання.

Міністр освіти зазначив, що дистанційне навчання для учнів 1-3 є найбільш складним, а також для їхніх вчителів. Так, з 11 січня розпочали тестування їх на наявність коронавірусу. Учителі з позитивними результатами тестів не повернуться до офлайн-режиму.

Читайте також: Австрія посилює обмеження на в'їзд з 19 грудня

Додамо, що згідно з урядовим розпорядженням, новий локдаун в Польщі розпочався 28 грудня 2020 року. Спочатку він повинен був тривати до 17 січня. Тепер за рішенням міністра охорони здоров’я його продовжили ще на два тижні, до кінця січня. До тих пір закритими будуть торгові центри Польщі, ресторани та кафи працюють лише навинос.

Нагадаємо, в МОЗ анонсували те, що продовжувати жосткий карантин після 24 січня не планують. Водночас знову діятиме адаптивний карантин, який затосовуватимуть там, де є локальні спалахи хвороби. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!