Василь Ломаченко програв титул абсолютного чемпіона світу з боксу

1840 0
Український боксер поступився у важкому бою і програв свої пояси.
Фото: Top Rank Boxing

Фото: Top Rank Boxing

23-річний американський боксер Теофім Лопес переміг 32-річного українця Василя Ломаченка та став володарем титулу Чемпіона світу у легкій вазі. Про це пише УП.

За рішенням суддів, Лопес виграв бій. Фінальний рахунок арбітрів був таким: 119-109, 117-111, 116-112. Ломаченко програв усі пояси. 

Зазначимо, що Василь Ломаченко провів 15 поєдинків серед профі, в 14 із них боксер переміг (10 – нокаутом), в одному програв. Лопес провів 15 поєдинків серед профі, в кожному з яких переміг (12 – нокаутом). На кону бою стояли титули легкої ваги WBA, WBO, WBC і The Ring, якими володіє Ломаченко, а також пояс американця IBF.

Напередодні зустрічі видання The Athletic повідомило, що український боксер за участь у двобої отримає $3,25 мільйона, а його американському супернику заплатять $1,5 мільйона.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!