Львівський перинатальний центр тимчасово очолить лікарка з Івано-Франківська

6075 0
Олександра Бойчук – акушер-гінеколог, професорка, депутатка.

Львівська облрада запропонувала департаменту охорони здоров’я ЛОДА подати на посаду виконувачки обов’язків гендиректора львівського перинатального центру кандидатуру Олександри Бойчук з Івано-Франківська. Про це сьогодні, 15 лютого, під час зустрічі з журналістами розповіла керівниця департаменту Ірина Микичак.

За словами чиновниці, пропоновану кандидатуру вона бачила лише раз у житті – під час співбесіди. Проте за домовленістю з облрадою та управлінням комунального майна зробила запропоноване подання. Відтак, управління майном має видати наказ про призначення Олександри Бойчук виконувачкою обов’язків керівника перинатального центру.

«Коли буде цей наказ – я не знаю. Але вона матиме змогу до оголошення конкурсу попрацювати і спробувати свої сили. А на конкурсі вже оберуть постійного керівника», – каже Ірина Микичак.

Тим часом працівники перинатального центру виступили проти призначення незнайомої їм Олександри Бойчук в. о. гендиректорки без попереднього обговорення її кандидатури з колективом. Відповідне звернення з підписами майже ста працівників центру опублікували на офіційній сторінці медзакладу.

Читайте також: У перинатальному центрі у Львові народилися перші трійнята

Зараз обов’язки керівника перинатального центру виконує Ігор Потапов, який є заступником головного лікаря центру та ним і залишиться. Конкурс на посаду керівника медзакладу оголошували вже кілька разів, проте жодного разу конкурсна комісія ЛОР не дійшла згоди. Як розповів раніше у коментарі Tvoemisto.tv заступник голови ЛОР Володимир Гірняк, конкурси на вакантні керівні посади в медзакладах Львівщини мають оголосити незабаром після зимових свят.

Нагадаємо, львівський обласний перинатальний центр запрацював торік улітку – теж не з першого разу. За словами Ірини Микичак, другу чергу будівництва Центру мають відкрити навесні, наразі роботи відбуваються за планом, хоча і бракувало робітників. Чиновниця також додала, що вперше в перинатальному центрі створений офіційний благодійний фонд.

Додамо, що 38-річна Олександра Бойчук – лікарка вищої категорії, професорка Івано-Франківського медуніверситету, працює в приватному клінічно-діагностичному центрі «Сімедгруп». На минулих місцевих виборах балотувалась до Івано-Франківської міськради від УГП.

Олександра Бодняк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!