Лоукостер Wizz Air хоче повернутися в Україну

2165 1
Авіакомпанія Wizz Air заговорила про бажання повернутися на український ринок. Про це на своїй сторінці написав Facebook екс-міністр інфраструктури Андрій Пивоварський
Фото: соцмережі

Фото: соцмережі

«Wizz Air заявив про бажання повернутися в Україну тому що «відбувається стабілізація». Скільки ж часу я витратив на пояснення експертам, що питання «в економіці», а не «в політиці»!!! А мені казали, що я, м'яко кажучи, не правий. Бо вони ж експерти", - написав чиновник.

Читайте також: Зі Львова відкривають нові авіарейси до Києва та Ужгорода

На думку екс-міністра, найголовніше - це створити рівні умови для всіх, а з економічною стабілізацією авіаринок сам буде динамічно розвиватися.

Нагадаємо, раніше угорський авіаперевізник почав домовлятися про повернення в аеропорт Львова. Зазначимо, що саме Львів планувалося зробити другим базовим аеропортом для «WizzAir Україна» в нашій країні. Раніше звідси виконувалися рейси в Італію, Німеччину, Англію, Грузію. Після припинення роботи української дочки WizzAir, жоден із львівських рейсів європейська авіакомпанія поки так і не ввела в свій розклад.

Читайте також: Зі Львова до Стамбула та на острів Крит: у львівському аеропорті нові рейси

 

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
18 Травня, 2016 11:43
Паца з району Варто зєднати Львів з такими містами як: Варшава, Мілан, Франкфурт та Амстердам.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!