Лоукостер Bees Airline запускає рейс зі Львова до Тбілісі

1709 0
Ціна квитка в одну сторону 1 535 грн.
Фото: Nils Nedel / Unsplash

Фото: Nils Nedel / Unsplash

Український лоукостер Bees Airline відкрив продаж квитків на рейси до столиці Грузії Тбілісі. Ціна квитка для однієї особи в одну сторону становить 1 535 грн. Про це повідомили у Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького.

«Ви просили – Bees Airline – Ukrainian low cost зробили! На численні прохання наших пасажирів авіакомпанія Bees Airline оголосила продаж квитків зі Львова до Тбілісі», – йдеться у повідомленні.

Період польотів поки що обмежений, як вказано на вебсайті Bees Airline, рейси зі Львова до Тбілісі відкриті з 28 грудня до 1 лютого. Доступні також бронювання квитків на 30 грудня, однак у переддень Нового року квиток буде коштувати 2065 гривень. Час відправлення маршруту 11:00 та 17:45, залежно від дати, а тривалість польоту 2 години і 55 хвилин. 

Читайте також: Чекайте на нові рейси та гастротури. Як Україна «продає» Львів

Львів-Тбілісі – не єдиний напрямок, нещодавно відкритий авіаперевізником Bees Airline. Нагадаємо, що раніше, з’явились ще три нові напрямки зі Львова, а саме до Києва, Праги та Барселони. Вони відправлятимуться з грудня цього року. Ціни на квитки до Києва стартують від 662 гривень, а до Праги і Барселони від 1005 і 1562 гривень відповідно. 

Для довідки

Bees Airline – новий український лоукост авіаперевізник. Він базується в аеропорту Жуляни ім. Сікорського в Києві. Авіакомпанію заснували у 2019 року. 18 березня 2021 відбувся перший політ із Києва до Єгипту. Її керівником є Євген Хайнацький, який раніше керував авіакомпанією SkyUp.

Парк літаків авіакомпанії складається з 4 літаків Boeing 737-800 Next Generation. Bees Airline планує збільшити розмір флоту до 6 літаків у 2022 році. 

Меланія Волощак 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!