Лоукостер easyJet отримав дозвіл літати до України

1686 0
Лоукост зможе виконувати в Україну 12 рейсів щотижня.
фото: економічна правда

фото: економічна правда

Одна з найбільших лоукост-авіакомпаній Європи еasyJet отримала дозвіл на польоти в Україну в літній сезон 2020 року. Про це повідомляє Аvianews.com.

Відповідно до інформації управління цивільної авіації Італії (ENAC), компанія зробила запит і отримала дозвіл на польоти з Італії в Україну до кінця жовтня 2020 року. Лоукост зможе виконувати в Україну 12 рейсів щотижня. Однак наразі невідомо аеропорти, в які літатимуть літаки еasyJet.

Права оформили 23 липня на австрійський підрозділ easyJet – easyJet Europe Airline GmbH.

Нагадаємо, що напередодні українська лоукост-компанія SkyUp запустила прямий рейс зі Львова до італійського Неаполя.

Для довідки

EasyJet — авіалінії Великої Британії. Одна з найбільших європейських дешевих авіаліній. Була заснована в 1995 р. грецько-кіпріотським підприємцем Стеліозою Хаї-Іоанна. Ці авіалінії мають власну базу в аеропорту Лондон-Лутон. Наприклад, у Польщі дешеві перельоти виконують із Кракова.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!