Лоукостер RyanAir планує ще знизити ціни на час літніх канікул

2730 0
Після карантину і перед початком навчального року люди захочуть десь відпочити, каже СЕО компанії Майл О'Лірі.
Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Фото: Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького

Ірландський лоукостер RyanAir анонсував ще більше зниження цін на польоти після завершення карантину. Про це сказав СЕО компанії Майкл О'Лірі, передає Reuters.

За словами Майкла О'Лірі, якщо все буде добре, компанія почне відновлювати польоти вже у червні, але ідеться про невелику частку з них. А от вже у липні-серпні у компанії сподіваються працювати на більшій потужності і готові продавати квитки за 1-10 євро.

По-перше, говорить Майкл О'Лірі, після завершення пандемії і виходу з карантину авіаційна галузь відновлюватиметься дуже повільно, тож лоукостер не сподівається на прибуток, а хоче повернути на роботу своїх працівників. По-друге, додає СЕО, люди тривалий час перебувають у своїх помешканнях і захочуть десь відпочити перед тим, як їхні діти знову підуть до школи, і шукатимуть гарячі пропозиції рейсів. Якщо це буде безпечно, додає Майкл О'Лірі.

Читайте також: Першими полетять лоукости. Директорка львівського аеропорту про кризу і найближчі перспективи

У компанії кажуть, що підтримують подальше використання масок та вимірювання температури пасажирам і пілотам, але не погоджуються з ідеєю зменшити наповнюваність літаків.

Великі сподівання у компанії покладають на 2021 рік. Майкл О'лірі зазначає, що ціни на квитки рости не мають, адже очікується, що буде низька ціна на пальне через здешевшання нафти, та невисокі аеропортові збори. Та й люди, додає він, захочуть наздогнати упущені через коронавірус мандрівки.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!