Лоукости зі Львова літатимуть до Мадрида і Москви

3046 0
Комісія з розгляду питань щодо прав на експлуатацію повітряних ліній Державної авіаслужби видала ряд призначень на внутрішні та міжнародні напрямки.

З огляду на те, що час на подання та розгляд документів був обмежений, а ситуація вимагала термінових рішень, комісія розглянула лише частину заяв, зосередившись на тих напрямках, що не мають обмежень відповідно до угод про повітряне сполучення. Інші заявки будуть розглянуті на наступному засіданні комісії, яке заплановане на кінець червня.

Читайте також: Які лоукости запросили літати до Львова

За результатами засідання AtlasJet отримала дозволи здійснювати перевезення за маршрутами: Львів-Москва, Львів-Мадрид, Одеса-Москва, Херсон-Стамбул, Запоріжжя-Стамбул, Київ-Кутаїсі. Регулярність всіх рейсів – 7 разів на тиждень.

Компанія МАУ отримала 8 нових міжнародних призначень: Львів-Мадрид (1 рейс на тиждень), Київ-Кутаїсі (3 рейси на тиждень), Одеса-Вільнюс (2 рейси на тиждень), Одеса-Санкт-Петербург та Одеса-Москва (по 7 рейсів на тиждень), Вінниця-Ґданськ (4 рейси на тиждень), Вінниця-Берлін (3 рейси на тиждень), Харків-Варшава (2 рейси на тиждень).

Читайте також: Зі Львова відкривають прямий авіарейс до Тель-Авіва

Всього комісія отримала 64 заявки від 2 компаній: 29 заявок на міжнародні напрямки від AtlasJet та 25 заявок на нові напрямки від компанії МАУ (з яких 4 – на внутрішні українські рейси). Крім цього авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» подала документи на збільшення частоти рейсів на 10 міжнародних напрямках.

Джерело: Міністерство інфраструктури України


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!