На правах реклами

Love is… один пряник на двох. Ідеї подарунків на День закоханих

4830 0
Якщо вам набридло кожного року вигадувати, що ж подарувати або чим здивувати кохану чи коханого на День Валентина, тоді пропозиція від майстерні пряників «Юрашки» – саме те, що треба.

Нова візитівка Львова – медово-імбирні пряники майстерні «Юрашки»

Все починалось з відкриття 2 роки тому невеличкого магазинчику з пряниками, та пізніше «Юрашки» «розрослись» у досить велику майстерню. Тут ви можете не тільки придбати пряники «до кольору, до вибору», але і долучитися до їх створення. Якщо ви шукаєте частинку казки або де купити подарунок, який би асоціювався зі Львовом – тоді вам у «Юрашки».

У першому залі – міні-пекарні – до вас завжди усміхатимуться привітні молоді майстри, які і виготовляють солодкий сувенір. Спостерігати за цим процесом цікаво, проте ще цікавіше – брати  в ньому участь, адже кожного дня тут проводять майстер-класи. До Дня закоханих тут приготували особливий подарунок.

Особлива атмосфера

Як тільки підходиш до майстерні пряників «Юрашки», відразу кидається в очі яскравий дизайн закладу, спеціально створений для романтичного настрою. До Дня Валентина тут вже все оформили так, щоб якнайповніше відчути святкову атмосферу. Пряники у формі сердець – це тільки один із сюрпризів, які чекають на тебе.

Один пряник на двох. Як виграти нестандартний романтичний майстер-клас?

Що об’єднує краще, ніж спільне заняття цікавою справою? Майстерня пряників «Юрашки» пропонує солодкий подарунок, який прийде до смаку закоханим. А подарунком може стати романтичний майстер-клас по випіканню пряників на двох, або ексклюзивний набір пряничних сердець від майстринь «Юрашок». Про деталі дивіться на Facebook-сторінці майстерні пряників «Юрашки».

Солодке побачення: унікальна пропозиція

Львівська майстерня пряників «Юрашки» пропонує побачення у солодкій атмосфері. Для закоханих тут підготували столик для двох біля вікна з виглядом на історичний центр міста, романтичні свічки та смаколики зі Львова. А фірмовий напій «Юрашок» - карамельне молоко – доповнить всю ідилію.

Тому якщо вам хочеться здивувати кохану чи коханого а також відчути атмосферу свята у небанальному закладі – тоді вирушайте у львівську майстерню пряників «Юрашки» та придбайте сертифікат на відвідування пряничних майстер-класів на День Валентина! Ви матимете можливість не тільки зробити виготовити щось красиве удвох, але і відчути себе кулінарними митцями.

Yurashky.com
вул.Краківська 14
+38 (067) 674-99-37
(032) 674-99-37


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!