Ловіть покемонів у Львові: як завантажити Pokémon Go в Україні

7007 0
Гра Pokémon Go набирає все більшої популярності у світі. За день гра приносить своїм розробникам 1,6 млн доларів на день. Пропонуємо покрокову інструкцію для ОС Android й iOS зі скачування гри на теренах України.
фото: ign.com

фото: ign.com

Pokémon Go  - це поєднання віртуального світу і реальне життя. Гравці можуть ловити покемонів просто на вулицях свого міста, а потім тренувати їх та навчати битися..

Android

Користувачі пристроїв з ОС Android  можуть  завантажити гру на сторонніх перевірених ресурсах як APK-файл.

Для його установки на смартфон або планшет необхідно виконати такі дії:

1. Дозволити установку файлів не з Google Play у налаштуваннях "Блокування екрана і безпека".

2. Завантажити інсталяційний файл гри.

3. Інсталювати Pokémon Go з інсталяційного файла.

Важливо зазначити, що гра доступна лише користувачам Android версії 4.4 і вище, а також вона не запуститься на телефонах з процесорами компанії Intel.

iOS

Власникам техніки від Apple встановити Pokémon Go досить просто. Для цього треба лише змінити країну прив'язки Apple ID на ту, в якій гра вже запущена офіційно.

Для цього необхідно виконати такі дії:

1. Розлогінитися зі свого акаунта Apple ID в App Store.

2. Змінити в "Параметрах" "Мову і регіон" на вже підтримувані.

3. Почати спробу скачування будь-якої програми в App Store, після чого буде запропоновано завести Apple ID.

4. Зареєструвати Apple ID на іншу електронну пошту, вказати місцем проживання підтримувану країну, а також вказати адресу та поштовий індекс. Адресу можна вигадати, але ось індекс доведеться знайти справжній. Також не слід вводити банківські реквізити.

5. Після цього Pokémon Go доступний для скачування і гри. У разі повернення на основний Apple ID продовжити користуватися додатком можна, але доповнення та покупки стануть недоступними.

Джерело: Кореспондент.net

Опублікувала Ганна Беловольченко

ТЕГИ: гра, Pokémon Go

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!