Лучники з Львівщини здобули перемогу на чемпіонаті України зі стрільби з лука

1300 0
Команда лучників стала лідером серед юніорів.
фото: лова

фото: лова

У Львові завершився національний чемпіонат України зі стрільби з лука серед юніорів. У загальнокомандному заліку перше місце виборола збірна Львівщини: команди юніорів та юніорок області завоювали «золотий дубль» у командних змаганнях, у яких Львівщину представили Ігор Табака, Артем Устінов, Олександр Панциру та Валерія Митрофанова, Дзвенислава Черник, Варвара Ілляш.

Як повідомили в управлінні молоді і спорту Львівської ОВА, в індивідуальних змаганнях серед юніорів у стрільбі з олімпійського лука спортсменам Львівщини також не було рівних: п‘єдестал пошани вибороли Ігор Табака, Артем Устінов та Олександр Панциру. Серед юніорок бронзу виборола львів’янка Анастасія Фадєєва. А в стрільбі з блочного луку бронзовими призерами стали Святослав Карпенко серед юніорів та Анастасія Смілка серед юніорок. Ці спортсмени стали і бронзовими призерами серед змішаних команд. 

Читайте також: Львівський орієнтувальник на чемпіонаті світу вибору три медалі 

Додамо, загалом за нагороди позмагались 130 спортсменів та спортсменок, що представляли команди 12 областей та міста Києва у дисциплінах олімпійського і блочного лука. Змагання були рейтинговими та мають вплив на комплектування складу національної збірної команди України зі стрільби з лука на 2023 рік.

Нагадаємо, що львів'янка Дзвенислава Черник перемогла у фіналі чемпіонату Європи зі стрільби з лука у приміщенні. У фіналі спортсменка перемогла чинну срібну призерку чемпіонату світу серед кадетів.

Ольга Коваль

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!