Lufthansa запустить зі Львова рейси у Франкфурт

975 0
Рейси стануть доступні із 30 квітня.
фото: hdwpics.com

фото: hdwpics.com

Німецька авіакомпанія Lufthansa внесла у розклад прямі рейси зі Львова у Франкфурт. Авіакомпанія виконуватиме їх у доповнення до маршруту Львів – Мюнхен, який функціонує з 2009 року. Про це повідомляє Аvianews.

Читайте також: Літо 2021. Куди львів'яни зможуть полетіти на відпочинок

У травні Lufthansa виконуватиме по чотири рейси у тиждень між Франкфуртом і Львовом: по понеділках, середах, п'ятницях і неділях на регіональних літаках Bombardier CRJ 900. А із 1 червня додасть ще два додаткових рейси по вівторках і четвергах. У результаті частота польотів зросте до шести на тиждень.

Авіаквитки Львів – Франкфурт продають за ціною від 5800 грн в обидві сторони за тарифом Lite, який включає перевезення тільки ручної поклажі.

Читайте також: Як українцям підготуватися до поїздок закордон в умовах епідемії. Роз’яснення МЗС

Нагадаємо, що Lufthansa з 1 лютого не пускає на борт своїх літаків пасажирів у звичайних медичних масках, а тільки у масках з посиленим захистом класу FFP2 і вище.

Наразі для українців заборонений режим тимчасового в’їзду у Німеччину, окрім громадян, які є членами родин громадянина ЄС, громадян, які мають право на довгострокове перебування в державах-членах ЄС (дозвіл на перебування/довгострокова віза, наприклад, для навчання або роботи), та дипломатів, членів екіпажів літаків тощо. 

Детальніше про те, куди львів'яни зможуть полетіти на відпочинок улітку, читайте у матеріалі.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!