Луганський обласний академічний театр кличе львів'ян на безкоштовні вистави

3972 0
У межах проведення благодійної мистецької акції "Зі сходу на захід - театр єднає серця" в Львівському драматичному театрі імені Лесі Українки відбудуться гастролі Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру (м. Сєвєродонецьк).
фото зі сторінки Луганського драмтеатру у Facebook

фото зі сторінки Луганського драмтеатру у Facebook

Раніше драмтеатр уже презентував свої роботи на сцені Івано-Франківського академічного обласного українського музико-драматичного театр 18 вересня 2016 року. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У Львові вистави відбудуться 21 та 23 жовтня. Це п’єса "Маклена Ґраса" М. Куліша в постановці заслуженого діяча мистецтв України В. Московченка, а також п’єса М. Старицького «За двома зайцями"

Початок - о 19:00. Вхід безкоштовний . 

Додамо, Луганський обласний академічний український музично-драматичний театр у грудні 2014 року переїхав з окупованого Луганська до Сєвєродонецька. Хоча частина колективу залишилась в Луганську та продовжила роботу під керівництвом Михайла Голубовича. А вже у вересні 2015 року театральна трупа на чолі з Голубовичем гастролювала містами Росії.

Опублікувала Олена Ільків


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!