Політична реклама

Львів – другий в Україні за кількістю балів по ЗНО з іноземної мови

1107 0
Львівські абітурієнти – на другому місці в Україні за знанням іноземних мов. 13 дітей зі Львова змогли набрати найвищу кількість балів по ЗНО з іноземної мови. Загалом по всій Україні найвищий результат показали лише 87 учнів, 20 з яких – з Львівської області. На першому місці Київ – 24 випускники набрали вищий бал.
Фото: unn.com.ua

Фото: unn.com.ua

За інформацією Українського центру оцінювання якості освіти, лише 87 випускників українських шкіл з 69,4 тисячі зареєстрованих на ЗНО змогли набрати максимальний бал з іноземної мови. 24 відмінники з Києва, 20 з Львівщини, 8 – з Хмельницької області, 6 – із Харківської області, з Рівненської – 4 абітурієнти, по троє – із Сумської та Полтавської областей, з решти регіонів – по одному успішному абітурієнту, повідомили tvoemisto.tv у прес-службі Львівської міської ради.

Нагадаємо, у Львові триває ЗНО.

Уже завтра, 20 червня, абітурієнти здаватимуть історію України.

23 червня хімія

25 червня біологія

27 червня світова література

Додаткова сесія:

1 липня географія

2 липня фізика

3 липня російська мова

4 липня українська мова і література

7 липня іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська)

8 липня математика

9 липня світова література

10 липня історія України

11 липня біологія

14 липня всесвітня історія

15 липня хімія.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!