На правах реклами

«Львів» – один з головних претендентів на виліт з Прем’єр-ліги. Прогнози букмекерів

1433 0
Лише дві перемоги в чемпіонаті в 12-ти зіграних турах. І головне – дуже погана статистика забитих м’ячів.
Фото: ФК «Львів»

Фото: ФК «Львів»

Шанси футбольного клубу «Львів» на збереження прописки в елітному футбольному дивізіоні одні з найнижчих серед усіх команд, клуб бореться за виживання.

Незважаючи на те, що «городяни» перед паузою на зимові канікули посідали не останнє місце в турнірній таблиці Української Прем’єр-ліги, довіривши цю «почесну» участь «Дніпру-1», саме шанси львівської команди на збереження прописки в елітному дивізіоні видаються експертам та аналітикам одними з найнижчих. І букмекерські фахівці також дотримуються такої думки, що виражається і у числовому значенні. Наприклад, у спеціальній лінії компанії Parimatch, яка є давнім партнером низки українських футбольних клубів і чиї експерти добре знаються на УПЛ та розкладі сил, на виліт «Львова» у першу лігу можна поставити з одним із найнижчих коефіцієнтів – 1.70. А це означає, що саме у прощання «городян» з елітою аналітики вірять найбільше.

Читайте також: Українська збірна з футболу зіграє у Львові матчі відбору на Чемпіонат світу 2022

Такий самий коефіцієнт, як і на виліт «Львова» у Parimatch пропонують на «Рух» з Винників, а от на інші команди котирування вже значно вищі, що значить те, що експерти менше вірять у прощання цих колективів з Прем’єр-лігою. Зокрема, навіть на вже згадуваний «Дніпро-1», що посідає наразі останнє місце в турнірній таблиці, парі можна укласти з коефіцієнтом 2.30.

Звичайно, такі цифри мають під собою підстави. Експертів бентежить багато факторів, які можуть негативно вплинути на майбутні виступи «Львова» в УПЛ. Це і постійні кадрові зміни – «Львів» змінює склад та тренерів, як шкарпетки, і відсутність нормальних зборів – взимку команда змушена буде тренуватися на Закарпатті.

Але не лише майбутнє змушує аналітиків сумніватися в успішному виконанні «Львовом» місії зі збереження прописки в еліті. Минулі «заслуги» також не наводять на позитивні думки. Якщо прогортати новини спорту і українського футболу за останні кілька місяців, то звісток про успіхи «городян» знайти там буде дуже важко. Лише дві перемоги в чемпіонаті в 12-ти зіграних турах. І головне – дуже погана статистика забитих м’ячів! У львів’ян усього 8 голів за всю першу частину сезону. Це найгірший показник з усіх учасників УПЛ. Для порівняння – навіть все той же «Дніпро-1», що посідає останню сходинку в таблиці, забив удвічі більше.

Читайте також: Землю біля Винниківського озера продадуть «Академії футболу» за 10,9 тис. грн за сотку

Відзначимо, що перший після паузи в чемпіонаті матч ФК «Львів» проведе вже за місяць – 13 лютого на полі одного з конкурентів в боротьбі за виживання, ужгородського «Миная». Суперник «Городян» став одним з головних «ньюзмейкерів» зими в українському футболі, повернувши в Україну колишню зірку збірної Артема Мілевського. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!