У Львові відбудеться важлива ІТ-подія. 5 особливостей

3694 0
Цієї осені Lviv IT Arena 2015 об’єднає на стадіоні «Арена Львів» програмістів, розробників, дизайнерів, керівників ІТ-компаній та стартаперів.
Фото: gastroli.ua

Фото: gastroli.ua

2-4 жовтня на «Арена Львів», вже вдруге у Львові, відбудеться одна з найграндіозніших ІТ-подій України – Lviv IT Arena 2015, яка стала потрібною та знаковою подією не лише для Львова, а й для усієї країни. 

Tvoemisto.tv розпитало співорганізатора конференції Степана Веселовського про п'ять особливостей IT- конференції:

1. Цього року конференція матиме три головні потоки – Product, Technology та Business.

2. У рамках Product Development гостям розкажуть про те, як створити власний успішний продукт, про UI та UX, візуалізацію даних, бізнес-аналіз, потреб та перспектив замовника, про головні тенденції управління проектами, а також про брендинг готових продуктів.

Читайте також: 5 фактів, завдяки яким Львів став ІТ-столицею України

3. На потоці Technology гості дізнаються більше про тренди у роботі з великими обсягами даних (DataScience), штучний інтелект, технології та прийоми тестування продуктів (QC Automation), методи комплексної розробки ПЗ (DevOps), а також про інформаційну безпеку.

4. А ще учасники Lviv IT Arena зможуть дізнатись на  Business потоці про головні тенденції у світовому аутсорсингу, перехід до інших моделей ведення ІТ-бізнесу, про те як працювати у час кризи, як створити і просувати власний стартап, відкрити офіс закордоном, а також про співпрацю між урядом та ІТ.

5. У рамках Lviv IT Arena 2015 також відбудеться змагання стартапів, тож кожен охочий зможе випробувати свою ідею на міцність та здобути безцінний досвід.

Читайте також: Як у Львові отримати квартиру в будинку для ІТ-фахівців?

Як зазначають організатори, конференція буде цікавою програмістам, тестерам, розробникам, а також керівникам компаній і  тим, хто прагне розпочати та розвивати власний стартап. 

Продаж квитків та детальніша інформація – на сайті.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!