Львів без води: електрики відключили насосну станцію

3550 0
У Львові до будинків у Залізничному районі міста вода подається із заниженим тиском, а в навколишніх містах припинено водопостачання, – повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
Фото: novograd.osp

Фото: novograd.osp

Причиною цього, за даними ЛКП «Львівводоканал», стало те, що о 14:30 год. була відключена від енергопостачання насосна станція «Будзень». Внаслідок цього повністю припинено водопостачання населених пунктів Городок, Зимна Вода та Лапаївка, а у Залізничний район міста Львова вода подається з пониженим тиском.

Як пояснили міські водопостачальники, на такий крок ПАТ «Львівобленерго» пішло через заборгованість «Львівводоканалу». Як розповіли Tvoemisto.tv у «Львівобленерго», загалом мова йде про заборгованість у сумі понад 12 млн. грн. Повідомлення про те, що у випадку несплати «Львівводоканал» буде відключено від електропостачання, енергетики надіслали ще 26 січня.

На питання про те, коли можна буде очікувати відновлення електропостачання насосної станції і що для цього слід зробити, відповіли, що це поки що вся інформація, яка є з цього приводу. ;Tvoemisto.tv продовжує відслідковувати ситуацію

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!