Львів долучиться до Тижня безпеки дорожнього руху. Програма

3177 0
З 14-го до 20-го листопада в Україні триватиме Тиждень безпеки дорожнього руху, у межах якого у Львові проведуть відкриті уроки, майстер-класи та спортивні змагання. Пропонуємо програму заходів.
фото: road.safe-city.com.ua

фото: road.safe-city.com.ua

В Україні кожного року лише на дорогах гине понад 5 000 осіб та травмується майже 40 000. Тиждень безпеки проводять у межах Десятиліття безпеки дорожнього руху для популяризації дотримання правил, – інформує Урядовий портал.

Патрульна поліція Львова проведе 14-20 листопада низку заходів:

Понеділок 14.11. Спортивний захід та брифінг начальника Управління патрульної поліції Антона Пузиревського й шкільного офіцера Тетяни Капись у школі № 8 (вул. Підвальна, 2). Початок – 10:00.

Вівторок 15.11. Патрульні візьмуть участь в акції «Здай кров – врятуй життя» у центрі служби крові (вул. Пекарська, 65)

Середа 16.11. Святковий захід для першокласників «Панда в місті. Допоможіть!» проведуть у школі-гімназії міжнародних відносин ім. Василя Стуса (вул. Повстанська, 14)

Субота 19.11. На площі навпроти пам’ятника Шевченка проведуть відкритий урок «Безпека на дорозі» просто неба для усіх охочих. Початок – о 12:00.

Неділя 20.11. У приміщенні Львівського палацу мистецтв (вул. Коперника, 17) патрульні поліції Львова проведуть майстер-клас з надання домедичної допомоги постраждалим у ДТП «Знаю, вмію, врятую!». Початок – о 11:00.

Читайте також: В Україні розширять повноваження поліцейських: чого чекати водіям

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!