Львів допоміг відновити зруйнований росіянами 5-поверховий будинок у Гостомелі

2222 0
Окрім того, з початку війни «Львівводоканал» активно допомагав водоканалам міст, які постраждали від воєнних дій.
Фото: Любомир Зубач, Фейсбук

Фото: Любомир Зубач, Фейсбук

Львів допоміг відновити у Гостомелі багатоповерхівку, в якій до початку повномасштабного вторгнення мешкали люди, про це у Фейсбук повідомив заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

За його словами, Львів вже завершив усі роботи, а саме – відновив фасад, «реанімував» п’ятий поверх і дах та замінив у будівлі всі вікна.

«Коли влітку ми невеликою делегацією приїхали до Гостомеля, цей будинок із фотографій просто не мав п’ятого поверху, фасади були обгорілі та в дірах від куль. І це ще вважалося, що дім не сильно постраждав від ворожих обстрілів. Тоді Львів взяв на себе зобов’язання допомогти», – зазначив  Зубач.

Окрім цього, як повідомляє пресслужба ЛМР, з початку війни «Львівводоканал» активно допомагав водоканалам міст, які постраждали від воєнних дій. Так, підприємство надало гуманітарну допомогу Харкову, Ірпеню, ініціювали спільно із німецькими колегами із міста Вуперталь створення фонду Water4Ukraine, який надає техніку і матеріали.

Також фахівці Львівводоканалу допомагали під’єднати до води і каналізації будинки у Гостомелі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!