Львів джазує. Трансляція концертів Alfa Jazz Fest із площі Ринок

10014 0
Сьогодні, 24 червня, у Львові розпочинається масштабний фестиваль Alfa Jazz Fest. Усі, хто не має змоги потрапити на концерти особисто, можуть спостерігати за виступами артистів на сцені «Площа Ринок» онлайн.

Упродовж чотирьох днів фестивалю  Tvoemisto.tv пропонує слідкувати за трансляцією концертів джазової музики зі сцени на площі Ринок:

Концертна програма фестивалю Alfa Jazz Fest (сцена на площі Ринок):

24 червня (п’ятниця):

17:00 Вадим Неселовський та INSO-Львів (США - Україна)

19:00 Дует Джованні Ґвіді – Джанлука Петрелла «SOUPSTAR» (Італія)

25 червня (субота):

17:00 Trilok Gurtu Band (Німеччина)

19:00 Leszek Cichoński Blues Band (Польща)

26 червня (неділя):

17:00 Smooth Operation (Україна)

19:00 Dean Brown Band (США)

27 червня (понеділок):

15:00 Майкл Абене та UA Big Band (США - Україна)

17:00 Sons Of Kemet (Велика Британія)

19:00 Michiel Borstlap United Project (Нідерланди - Україна)

Із концертною програмою першого дня фестивалю на усіх майданчиках можна ознайомитися за посиланням.

Також переглядати трансляцію концертів із площі Ринок наживо можна на головній сторінці Tvoemisto.tv або за посиланням: http://tvoemisto.tv/on-line/.

Нагадаємо, впродовж чотирьох днів фестивалю, відбудуться джазові кінопокази з колекції Леоніда Гольдштейна. Зокрема, у п’ятницю, 24 червня, о 15:00 год відбудеться перший такий показ. Він буде присвячений джазовому музиканту Аруторо Сандовалю. Глядачі матимуть нагоду побачити записи біг-бенду Діззі Гіллеспі з Артуро Сандовалем та іншими джазовими зірками, а також художній фільм «Заради кохання» («For Love or Country: The Arturo Sandoval Story»), роль Артуро Сандоваля в якому виконав Енді Гарсія (Andy Garcia).

Опублікувала Наталія Середюк

ТЕГИ: Alfa Jazz Fest.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!