Політична реклама

Lviv Fashion Week переселяється в аеропорт

2001 0
ХІІІ сезон Львівського тижня моди пройде у нових незвичних локаціях. Покази і презентації Lviv Fashion Week заплановані у Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького, у Державному природознавчому музеї та у подвір’ї однієї з кам’яниць в центрі міста.

Аеропорт обрано новим основним місцем проведення LFW. У програмі – покази колекцій осінь/зима 2014 від дизайнерів Marta Waccholz, NOVANA Studio, Mykytyuk&Yatsentyuk, Golda Vynogradskaya, Lidiya Yanitska/Ivanna Yukhymchuk та багатьох інших українських дизайнерів.

Серед міжнародних гостей – білоруський дизайнер Natasha TSU RAN та організатори Belarus Fashion Week, які також привезуть свою колекцію.

На неділю, 11 травня, запланований благодійний показ постійної учасниці Ukrainian Fashion Week Olena Golets. Кошти з продажу запрошень на показ скерують на закупівлю транспорту для Навчально-реабілітаційного центру «Джерело», де навчаються діти з особливими потребами.

Відкриють LFW у середу, 7 травня, показом вечірніх та коктейльних суконь від Olena Dats у готелі «Асторія».

8 травня у дворику «Львівської копальні кави» пройдуть традиційні покази від молодих дизайнерів Off Schedule, де представлять чотири колекції. На 9 травня запланована лекія блогера і мистетвознавця Мирослава Мельника «Маркетинг в індустрії моди» (16:00, галерея Гері Боумена, вхід за попереднім записом). Окрім цього, у програмі цього сезону Lviv Fashion Week – проект LeBOX (статичні презентації), арт-проекти, покази та багато іншого.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!