Львів готується до снігу: за очищувальною технікою можна буде слідкувати онлайн

1924 0
На підприємствах, які обслуговуватимуть автомобільні дороги Львівщини, планують впровадити систему електронної навігації. Першочергово GPS-трекери встановлять на усю техніку, задіяну для утримання та очистки автомобільних доріг. Про це інформує прес-служба ЛОДА.
фото: ua.golos.ua, www.032.ua, facebook

фото: ua.golos.ua, www.032.ua, facebook

«Встановлення GPS-навігації дозволить відслідковувати місце перебування техніки, витрати палива, перевищення швидкості, а також ряд інших речей, безпосередньо пов’язаних з роботою ваших працівників. Це також надасть змогу в режимі реального часу побачити усю техніку, яка працюватиме на дорогах області. Для прикладу, ми чітко знатимемо чи справді виїжджала техніка на прибирання доріг, або посипання піскосумішшю», – розповів підрядникам начальник служби автодоріг Руслан Кандибор.

Читайте також: Бюджет Львівщини відтепер можна відслідковувати онлайн

Увесь спеціалізований транспорт, який працюватиме на дорогах області, готуються підключити до єдиної системи. Доступ до неї можна буде отримати з будь-якого комп’ютера через веб-інтерфейс.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!