Львів хоче приймати Зимові Олімпійські ігри 2030 року

2419 1
Місто планує подати відповідну заявку.
Фото: wroclaw.pl

Фото: wroclaw.pl

Львівська міська рада подасть заявку на прийом у Львові Зимових Олімпійських ігор 2030 року та молодіжних Зимових Олімпійських ігор у 2028 році. Про це сьогодні, 24 жовтня, під час зустрічі з президентом НОК України Сергієм Бубкою сказав міський голова Львова Андрій Садовий, передає пресслужба ЛМР.

Читайте також: Львівські спортсменки вибороли ліцензії на участь у Олімпійськиї іграх 2020

Нагадаємо, Львів до 2014 року готував заявку на прийом у Львові та у львівських Карпатах Олімпійських ігор, що відбудуться у 2022 році. Але, каже Андрій Садовий, цим планам завадила війна.

Цього разу заявки на прийом Олімпійських ігор прийматимуть у 2020 року.

Нагадаємо, львівські спортсмени отримують від міста щомісячні виплати на підготовку до Олімпійських та Паралімпійських Ігор, що наступного року відбудуться у Токіо (Японія). Допомогу надають у межах Програми підтримки львівських спортсменів, прийнятої 4 квітня 2019 року під час засідання сесії міської ради.


Читайте також:
24 Жовтня, 2019 22:19
Спостерігач За чий рахунок цей банкет??? Якщо за Долин - тоді будь-ласка.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!