Львів хочуть перетворити на безпечне місто

2658 0
«Програма «Львів - безпечне місто» має знизити ризики тероризму у Львові», – переконані члени депутатської групи «Народний Контроль».

Валерій Веремчук та Андрій Стецьків у програмі «В об’єктиві», що виходить на телеканалі НТА, говорили про нещодавню перестрілку в Мукачеві та їх відлуння у Львові та у Франківську, а також про необхідність патрулювання вулиць у місті.

Вибухи у Львові та в Івано-Франківську – це спроби дестабілізації на Західній Україні. Прості громадяни цього б не зробили. Це працювали підготовлені диверсанти, які і підклали вибухівку до дільничних пунктів міліції, – запевняють політики. «Такі безвідповідальні кроки будуть використані нашими ворогами, ці події несуть провокативний характер як в Мукачеві, так і у Львові», – наголосив член депутатської групи «Народний Контроль» у ЛМР Андрій Стецьків.

Читайте також: Львів’ян закликають самостійно вирішувати, що ремонтувати у місті

Валерій Веремчук також додав, що потрібно максимально швидко і якісно забезпечити відеоспостереження по вулицях Львова. На це нововведення з міського бюджету міста ще на початку року виділено 5 млн. грн. Депутат пропонує негайно розробити програму «Львів – безпечне місто».

«Гроші передбачили ще на початку року на облаштування відеоспостереження в місті Львові для того, щоб унеможливлювати чи вже шукати правопорушників, але, на жаль, міський голова гальмує цей процес. Сьогодні всі мають працювати заради безпеки в місті.

Читайте також: Які тролейбуси потрібні Львову: один новий чи 10 вживаних?

Терактів  у Львові можна було б уникнути, якби Андрій Садовий більше дбав про безпеку громадян. Програма «Львів – безпечне місто» мусить бути пріоритетною, особливо в умовах сьогодення. Наша депутатська група «Народний контроль» у ЛМР буде добиватися, аби кошти, виділені на безпеку львів’ян, використовувались за призначенням», – запевняє Валерій Веремчук.

На правах реклами

Джерело: прес-служба «Народного контролю»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!