Львів хочуть з’єднати авіарейсом із польським Бидгощем

3961 0
Летовище польського міста Бидгощ веде переговори зі Львовом про налагодження авіасполучення, яке може почати функціонувати з кінця липня.
фото: inquisitr.com

фото: inquisitr.com

Інформацію про започаткування авіасполучення Бидгощ – Львів з кінця липня оприлюднила представниця Вищої школи економіки з Бидгоща Марта Сікора, пише Укрінформ.

За інформацією видання wyborcza.pl, промоційні квитки за цим авіасполученням коштували б близько 100 злотих (600 грн). Газета зазначає, що у місті та регіоні навчається багато студентів з України, а також працює понад 10 тис. осіб. Перспективним цей напрям у Польщі називають також і в контексті початку функціонування з червня безвізового режиму між Україною та ЄС.

Читайте також: Як відслідковувати черги на кордоні з Польщею онлайн. Інструкція

“Наразі не можу нічого підтвердити, тривають переговори з авіаперевізником”, – прокоментував речник летовища з міста Бидгощ Артур Недзвецький.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!