Львів і Львівська область – в п`ятірці найкращих адміністративно-територіальних одиниць України

1053 0

Журнал WEEKLY.UA опублікував рейтинг українських регіонів «Де в Україні жити добре». Рейтинг ґрунтується на результатах першого посткризового дослідження якості життя в Україні, проведеного Міжнародним центром перспективних досліджень.

Лідером рейтингу якості життя став Київ. Львів і Львівська область увійшла до першої п`ятірки регіонів за якістю життя, а саме у категоріях добробут, якість охорони здоров`я й освіта.

Західні регіони, які традиційно вважаються одними з найбідніших, за якістю життя виявилися переважно у верхній частині рейтингу. Слабо розвинена промисловість у цих областях компенсується доброю екологією і вищими стандартами суспільного життя, орієнтацією на європейську систему цінностей. Крім того, свій внесок у благополуччя західних областей роблять «заробітчани», які працюють за кордоном і регулярно пересилають гроші на батьківщину, - відзначає WEEKLY.UA.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!