Lviv IT School проведе безкоштовну лекцію. Як записатись?

3769 0
Lviv IT School (LITS) проводить відкриту лекцію для усіх охочих пройти сертифікацію знань в галузі тестування програмного забезпечення.
Фото: sevenoaksschool.org

Фото: sevenoaksschool.org

До організації цієї події долучився Львівський Кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг. Лекція націлена ознайомити слухачів із потребою попередньої підготовки до проходження сертифікації ISTQB, що забезпечить успішну здачу тесту та підтвердить твої знання у сфері ІТ для роботодавця.

Спікером виступить Святослав Римар – викладач курсу «Підготовка до сертифікації ISTQB CTFL» школи LITS, успішний тестувальник зі стажем, який зараз успішно управляє проектами компанії SoftServe.

«Щоб стати успішним тестувальником, необхідно лише підготуватись та затвердити свої знання сертифікацією. Отож, нехай ніщо тебе не зупиняє: прийди на цю лекцію і дізнайся як це зробити», – зазначають організатори.

Лекція відбудеться 14 листопада. Місце: вул.Весняна, 4, StartUp Depot. Початок о 19:30. Реєстрація безкоштовна, але обов’язкова. Детальну інформацію про лекцію та спікера шукайте на сайті: www.lits.com.ua.

Довідка:

LITS (Lviv IT School) – це навчальний проект, який спрямований на підготовку спеціалістів для роботи у ІТ сфері. ISTQB certification – офіційний тест, який підтверджує набуті знання у сфері ІТ, а саме тестуванні. Контактна особа: Соломія Жеплинська, тел.: +38(093)8089575, [email protected].

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!